Artikel inzenden

Je kunt je eigen artikelen inzenden ter plaatsing in Homo Ludens Magazine. Stuur je artikel naar redactie@homoludensmagazine.nl. (klik hier om direct een mail te sturen) We zien graag enthousiaste inzendingen tegemoet van onderzoekers, wetenschappers, gamemakers, journalisten, studenten, etc.

Heb je door je ervaring met het maken van (applied) games inzichten verkregen waarvan je denkt dat meer mensen er kennis van zouden moeten nemen? Heb je onderzoek (bachelor, master, Phd of post-doc) gedaan naar games of spelvormen, waarvan je de resultaten aan een breder publiek kenbaar wilt maken? Denk je de ware betekenis te begrijpen van een bepaalde game, en wil je jouw interpretatie ervan wereldkundig maken? Dan biedt Homo Ludens Magazine een platform voor jouw ideeën, en bron van inspiratie voor nog meer inzichten.

Voor het inzenden van een wetenschappelijk artikel is het voldoende om alleen een samenvatting van 500 woorden in te sturen. Bedenk altijd wat voor relevantie jouw artikel kan hebben voor andere disciplines. Gamemakers hebben kennis uit de praktijk die van waarde is voor game-onderzoekers, en onderzoekers hebben inzichten die de praktijk van de game-ontwikkeling kan veranderen. Samen kunnen we de Nederlandstalige gamewereld naar grotere hoogten laten stijgen.

Lees wel altijd de auteursrichtlijnen.